שנה אחרי שנסגר: הטייסטינג רום נפתח מחדש

בר היין בפאתי מתחם שרונה נסגר לפני כשנה ונפתח כעת מחדש כשעל האוכל הכשר הפעם מופקד השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה. האם זה יגרום לקהל חדש להגיע?

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

לדווח על סגירת מסעדה, בית קפה או בר נהפך לאחרונה לעניין שבשגרה, אין לנו שבוע בלי זה. מצד שני, דיווח על מקום שנסגר בצער רב, שנפתח כעבור זמן מה מחדש - זה כבר עניין נדיר במחוזותינו. קורה, אבל מעט. זה בדיוק המקרה של הטייסטינג רום. שנה לאחר שנסגר בר היין בקצה מתחם שרונה, הוא נפתח לפני כשבוע מחדש. דומה אבל גם קצת שונה באופיו.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ