אליס: גלידרייה טבעית לתפארת התוצרת המקומית

גלידת ספירולינה כחולה, גלידת שומשום טבעונית ואחת מגלידות הפיסטוק הטובות שאכלנו לאחרונה. בקיצור, יש לנו אהבה חדשה והיא מתוקה וקרירה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

בשטף גלידריות החדשות והמצוינות שמכה בתל אביב, אפשר למצוא גלידרייה אוסטרית כמו "שטפן" ברחוב טשרניחובסקי; את הגלידה האמריקאית של "וניליה" בעזריאלי או סניפים חדשים לגלידריות קיימות, כמו הסניף של "אוטלו" בלילינבלום או "הסיצילאנית" בדיזנגוף, אך כמעט וחלפה מתחת לרדאר אליס, גלידרייה חדשה שגולת הכותרת שלה – הכל טבעי. כלומר, תמצאו כאן טעמי גלידות טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים, משפרי טעם או צבעי מאכל, חלילה, אלא רק גלידה שעשויה מפירות טבעיים ומחומרי גלם אמיתיים. כך למשל, תמצאו פה גלידת וניל שמיוצרת ממקלות וניל ולא מתמצית או ממחית וניל; גלידת אפרסק, עשויה מאפרסקים שנקטפו יום קודם ברמת הגולן (ונפלנו ממנה ומטעמי הפרי העדינים שלה); גלידת נענע שמיוצרת מעלי נענע טריים; או גלידת הפיסטוק, שהייתה מגלידות הפיסטוק המצטיינות שטעמנו – אף היא עשויה מהפרי האמיתי, לא ממחית וללא תוספת צבע, ריח או טעם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ