עם טאקו אל פאסטור וצ'ורוס סברס מקורמל: המקסיקנית החדשה של קריית המלאכה

שבע שנים אחרי שהעירו את דרום תל אביב עם "א-לה רמפה" הצמחוני, חוזרים הבעלים לאזור, עם Le Mala - בשרי, מושחת ומקסיקני מעקצץ

איתן לשם
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איתן לשם

יודע כל בליין תל אביבי שבכל הנוגע למזון, יש לא מעט חורים שחורים קולינרית, למשל – בדרום מזרח העיר. לעומת יפו המפותחת, פלורנטין הרותחת ושאר חלקי העיר שעמוסים מטעמים בכל שעות היממה, "קריית המלאכה" חסרה בתי אוכל אמיתיים. אמני המקום, כמו גם עיתונאי הארץ, אמנם  מכירים את "א-לה רמפה" על בוריה, מסעדת השף שהפכה למקדש טבעוני-היפסטרי שכבר שורדת שם שבע שנים, אבל לא הרבה מעבר לה. פשוט כי אין מעבר. כעת יש לה אחות חדשה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ