נאור אזובל
נאור אזובל

לקראת ערב ראש השנה, כשכולם עסקו בהכנות לחג, נפתחה בשקט בלב רחוב שינקין בתל אביב, קצביית בוטיק חדשה שחמקה (בינתיים) מהרדאר התקשורתי. מאחורי ה"קצביה בשינקין" עומדים השף ישראל אהרוני ובנו אורי שאליהם חברו אנשי הבוצ'ר שופ שבמתחם שוק הכרמל, כולם יחד אנשים שראו כמה נתחים בשר בחייהם. בכניסה למקום נראה אהרוני גאה ומחויך ומקבל את המבקרים בברכת שלום, מדי פעם גם מחלק מהידע שלו למעוניינים והסקרנים. "אני נורא אוהב כששואלים אותי איך להכין את הבשר" הוא מודה, "בעיניי, הקשר האישי עם לקוחות הוא חשוב ודרכו מתבטאת גם היכולת שלי אולי לעזור לבשל קצת יותר טוב".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ