ליאור סורוקה - צרובה
ליאור סורוקה
ליאור סורוקה - צרובה
ליאור סורוקה

עמודים 57 ו-58 בעותק שלי של ספר המתכונים הראשון של אורנה ואלה עמוסים בכתמים. אם גיאולוגים יירדו לעומקם אני מניח שהם ימצאו עליהם שאריות בצק, כתמי ביצה ונגיעות של גבינת שמנת. אלו העמודים של המתכון לטארט המנגולד; מנה שעם השנים, מאז שרכשתי את הספר אי אז ב-2006, למדתי להתמקצע בה - כמו למשל לדעת מה עובי הבצק הנכון לטארט או לנסות מיני קמחים שונים - והיא שימשה אותי נאמנה בכמה וכמה ארוחות משפחתיות או עם חברים, או כדי להרשים אמא של בן זוג. כשאומרים ש"זה טארט המנגולד של אורנה ואלה", זה טעים עוד לפני שטועמים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ