בשורה אקדמאית: האנשים שיביאו את הסטייק המושלם

כשם שיש תוכניות לימודי יין שמכשירות לתפקיד הסומלייה, תוכנית לימודים חדשה (ומשלימה, יהיו שיגידו) בארגנטינה מבטיחה להכשיר לתפקיד "סומלייה של בשר"

שלמה פפירבלט
אמריקה הלטינית
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלמה פפירבלט
אמריקה הלטינית

היכן אם לא בארגנטינה, מעצמת הבקר, יצאה לדרך תוכנית לימודים חדשה באוניברסיטה של בואנוס איירס שמיועדת כולה להכשיר את מה שהם מכנים: סומלייה של בשר. כלומר, מומחיות ומומחים שיודעים את סודו של כל נתח ואת הדרכים המומלצות להביאו אל הצלחת באופן האופטימלי. לא לצמחונים.

הקורס השנתי המיוחד, שנערך בחסות האקדמית של בית הספר לווטרינריה באוניברסיטת עיר הבירה הארגנטינאית, מבקש להכשיר - בדומה לסומלייה של יין - אנשי מקצוע שיידעו להעריך ולדרג איכויות של נתחי בשר שונים, ולהמליץ עליהם – תחילה עבור המקרר של בעל המסעדה ואחר כך לסועד הפוטנציאלי. מייסד תוכנית הלימודים הנ"ל הוא הד"ר לואיס ברקוס, וטרינר והחבר הארגנטינאי היחיד ב"אקדמיית הבשר" בעלת המוניטין של צרפת (Académie de la Viande). 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ