מבקר המסעדות של הניו יורק טיימס לא מתנצל על שחיטת פרות קדושות

שבועיים אחרי הביקורת הקשה על המוסד הקולינרי "פיטר לוגר", מבקר המסעדות של הניו יורק טיימס מודה בראיון מיוחד ל"הארץ" שגם הוא הופתע מגלי ההדף שהרעידו את המערכת. זה לא אומר שהוא ישנה מעתה והלאה את סגנונו או את דרכיו

צח יוקד
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צח יוקד

שבועיים לאחר הביקורת שהסעירה את עולם האוכל, פיט וולס יושב מולי בלובי של מערכת עיתון הניו יורק טיימס ומודה שלא שיער לרגע את עוצמת גלי ההדף שיעוררו הדברים שכתב על מסעדת הסטייקים "פיטר לוגר" שבברוקלין, אחת ממסעדות הבשר המפורסמות והנחשבות ביותר באזור ניו יורק, אם לא בארצות הברית כולה. מוסד קולינרי, כפי שנוהגים לכנות את המקום שנוסד לפני 132 שנה, מחזיק בכוכב מישלן ושהפך כבר מזמן מעוד מסעדת בשרים יקרה ללא פחות מיעד תיירותי ראשון במעלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ