טעמנו את השוקולד הכי אקולוגי בעולם (כמעט)

מתוך אהבה עמוקה למתוקים, שני סטודנטים הולנדים החליטו לייצר בעצמם שוקולד עם מחויבות אקולוגית שאינה מסתכמת בגידול הפולים, אלא גם בשינוע, בייצור ואפילו באריזה. שירי כץ חקרה וטעמה - האם הוא שווה 5 יורו לטבלה?

שירי כץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שירי כץ

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ