ליבי שפרלינג

מפתיע למדי לגלות שבעיר בה מסעדות חדשות וברים נפתחים בקצב מסחרר, בתי הקפה לא מצליחים להדביק את הקצב. זאת למרות העובדה שפתיחת בית קפה זולה משמעותית מפתיחת מסעדה, ופעמים רבות דורשת השקעה קטנה בהרבה מזו של עסקים אחרים בתחום המזון. אפילו העובדה שהישראלים שותים המון קפה ולכל אחד הדרך המאוד ספציפית שלו לעשות זאת, לא מצליחה להשפיע על השינויים שעובר ענף הקולינריה בארץ. יכול להיות שזו פתיחתם של חללי עבודה שמחליפה את העצירה בבתי הקפה בבוקר, ואולי זה השכלול ההולך וגובר של מכונות קפה ביתיות, שמשפיע על פני הדברים. כך או אחרת, כשמגיע הרגע בו נפתח בית קפה מוקפד, שגם מציע אוכל ראוי, כדאי לשים לב.  

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ