נאופוליטן: פיצה נאפוליטנית חדשה ומסקרנת בחיפה

בחלל קטן עם טאבון גדול בעיר התחתית תוגש לכם פיצה נאפוליטנית דקיקה עם שוליים תפוחים. גם בגזרת התוספות יש קריצה מסקרנת לשף איטלקי

יוליה ניקנקין
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יוליה ניקנקין

בלי ששמנו לב, הפיצה ממשיכה להכות גלים ברחבי הארץ. כלומר, היא מעולם לא הפסיקה להכות פה גלים, אבל לאחרונה יותר ויותר מקומות נפתחים ובמרכזם הפיצה. עם זאת, בגלגול הנוכחי נראה שכמו הרבה תחומים אחרים, גם היא מושפעת מהשיח על אותנטיות. יצרני הפיצה החדשים, מצוידים בכלים משוכללים יותר, בניסיון רב ובידע מעמיק יותר על תהליכי ההכנה, מנסים להגיע קרוב ככל האפשר לגרסה האיטלקית ואם אפשר - אל הנאפוליטנית - בסיס האם של הפיצה. 

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ