טום אביב מתפשט: קצבייה בשרונה מרקט ומסעדת בשר בראשון לציון

עם הצלחת ההמבורגרייה שלו, "פאט קאו", טום אביב מרחיב את עסקי הבשר עם שני מקומות חדשים ושונים, ומבטיח להפתיע את הסועדים שמחוץ לתל אביב

ליבי שפרלינג
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ליבי שפרלינג

לפני כשלוש שנים, רגע אחרי שנבחר למנצח הגדול של העונה השישית של "מאסטר שף", טום אביב פתח את מסעדתו הראשונה, "קוקו במבינו" - מסעדה צוהלת ועמוסה שברגעים מסוימים מרגישה יותר כמו מועדון מבית אוכל, שניצח את כל מה שאומרים על פינות מקוללות בתל אביב. פחות משנה אחר כך, בקיץ 2018, פתח אביב עם שותפיו אורי רז ואיתי ביטון את "פאט קאו", מסעדת ההמבורגרים שהחליפה את מסעדת טוטומה ברחוב דיזנגוף, גם היא של יוצאת מאסטר שף, דליה אלחדף. לשם כבר הצטרף גם שגיא טריגר, הקצב מ'שרונה מרקט' שסיפק את הבשר למקום החדש. 

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ