מימון המונים יכול להציל את המסעדות כרגע, אך האם הוא מספיק ליום שאחרי?

בעלי עסקים עצמאיים, בהם מסעדנים, ממשיכים לחפש דרכים חדשות להתמודדות עם תמונת המצב העגומה. האופציה החדשה מגיעה מכיוון פלטפורמת מימון ההמונים הד סטארט

יוליה ניקנקין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יוליה ניקנקין

אחרי חודש של תקנות שסגרו את המסעדות, צמצמו את תעשיית הפנאי והגבילו את התנועה במהלך הפסח, הייאוש של המסעדנים, כמו עצמאיים רבים אחרים, לא נעשה יותר נוח. וכשהפעילות משותקת והחובות מצטברים, מגיע הרגע שבו צריך לחשוב לא רק על ההישרדות הרגעית, אלא גם על העתיד. 

לכולם כבר ברור שהיום שאחרי לא צפוי להיות קל. כשאנשים רבים מאבדים את עבודתם והאוכלוסיה בכללותה עתידה לעמוד בפני קשיים כלכליים, לא ברור אם ואיך בילויים במסעדות יחזרו לפעילות מלאה. לצד הפעלת משלוחים, אחד הניסיונות להתמודד עם התחזית העגומה מגיע דווקא מכיוון שהיה טרנדי לפני כחמש שנים. אז פלטפורמת מימון ההמונים הד סטארט הפכה לכר שוקק של פעילות קולינרית, כשבשלנים רבים ביקשו לממן דרכה ספרי בישול, ויזמים גייסו כסף לפרויקטים ומוצרים חדשים כמו למשל שוקולד חלב טבעוני של "פנדה". 

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ