למה שוק הכרמל עדיין סגור?

סגירת השווקים הפתוחים משפיעה לא רק על רווחתם של הבסטיונרים, אלא גם על הלקוחות. המתכונאית ומחברת ספרי הבישול, עדינה זוסמן, מתארת את הבעיתיות בהחלטה לוותר על פעילות השווקים כשרשתות המזון הגדולות נותרות פתוחות

יוליה ניקנקין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יוליה ניקנקין

כשיצאו ההנחיות לסגור עסקים שפעילותם לא חיונית, השווקים הפתוחים היו מהראשונים להיסגר. כבר יותר משלושה שבועות שהם עומדים ריקים והמוכרים לא מורשים לפתוח דוכניהם, בזמן שרשתות המזון המשיכו לפעול כרגיל ואף הרחיבו את שעות הפעילות כדי לאפשר ללקוחות לקנות מצרכים מסביב לשעון. לאור פתיחה מחודשת של עסקים שהכרחיותם מוטלת בספק, דוגמת איקאה שהורשתה להיפתח בסוף השבוע האחרון, הדבר צורם במיוחד.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ