בלוגרית האוכל שנסקה בתקופת הקורונה מביאה את בשורת הפיצה-פסטה

180 אלף עוקבים וגישה מלאת הומור ואהבה לאוכל אמיתי – דניאל עמית רק מחפשת ליהנות בשלב הזה של החיים. ואם זה אומר פסטה על פיצה, פגישות עם אביב גפן, כנאפה מרוסקת על הגז וחברים חתיכים, אז מה טוב

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם

הקורונה פנים רבות לה. לצד עסקים קורסים, אחוזי אבטלה נוסקים ואנשים רבים חולים, יש גם לא מעט כאלה שהתקופה בבית עשתה להם רק טוב. דניאל עמית, למשל. אם אתם לא מכירים את השם, אין צורך לפצוח ביבבת "כמה זקנים אנחנו אללי", מדובר בבלוגרית אוכל שזינקה תוך שלושה חודשים, בתקופת הקורונה ממש, למעמד של כוכבת אינסטגרם אמיתית. עם לא פחות מ-180 אלף עוקבים, כשליש מהם הצטרפו רק בתקופת התפרצות המגפה, עמית מסרבת לשחק את משחק האוכל הרגיל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ