אחרי חצי שעה בתור מוקף בנערות נלהבות, זכיתי לטעום את הקינוחים של אור שפיץ

כשהיא רק בת 23, אושיית הקינוחים עברה מהאינסטגרם למציאות ופתחה קונדיטוריה חדשה בתל אביב. ההמתנה הארוכה בתור מגלה קהל יעד ספציפי מאוד, ואמיתות חדשות אודות טעם ודיוק בעידן הסלפי המושלם

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם

בתור מול הקונדיטוריה החדשה של בלוגרית האוכל ואושיית האינסטגרם הכי צבעונית שיש, אור שפיץ, אני מרגיש כמו נטע זר. מלפני, מאחורי ומצדדי נערים ונערות – קבוצות קבוצות – שממתינים בהתרגשות לטעום כבר מהעוגות של גורו האפייה של בני הנוער. ממתי יש לבני נוער גורו אפייה ולמה לכל הרוחות הם לא עסוקים בגיוס דמי כיס כדי לרכוש בהם ארטיק רמזור? אלו שאלות של תרחים זקנים, ואילו אני של אחרי חמש דקות בתור כבר אחד משלהם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ