"התכנון המקורי לא מתאים": רגע לפני שנפתחה, בעלי המסעדה חשבו מסלול מחדש

"בצלאל", מקום חדש שנפתח במתחם שוק בצלאל, מנסה לגרום לאנשים לצאת בכיף ו-"בלי מחויבות". לאור המשבר הכלכלי המתחולל, נראה שזו האופציה הכי שפויה למסעדות כעת

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם

לפתוח מסעדה בימי פוסט קורונה – מעשה של שפיות הכרחית או טירוף שנועד להתרסקות? מסעדנים רבים מתחבטים בשאלה הזו בימים ובשבועות האחרונים, אך עבור רבים מהם אין ממש ברירה אלא לפתוח. חלקם, עושים זאת עם שינויים והתאמות שיהפכו את הבייבי החדש שלהם ל-קורונה פרנדלי. מה זה אומר? "הרבה פחות מחייב", אם שואלים את האיש מאחורי "בצלאל", מסעדה חדשה שנפתח במתחם שוק בצלאל בתל אביב.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ