הקורונה ואני |

"את מדברת עם בן אדם שמפברואר לא משך 10 אגורות משכורת, אנחנו כבר חודשים עמוק בחרא"

לא פשוט להיות מסעדן בירושלים גם בשגרה, ואז הגיעה הקורונה. ראיון עם אורי ענבר, יזם קולינרי, בעל מסעדת "מנזה" ובר היין "פרימטיבו", אוהב את המקצוע אבל קצת מצטער שלא בחר להיות עורך דין או רופא. מונולוגים מהקורונה, סדרת כתבות

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

צמצום התפוסה במסעדות ל-50 איש, מתוכם 20 בחלל המסעדה ועוד 30 מחוצה לה, ללא התחשבות במקרה הפרטי, ובאופן שהופך את הפעלת המסעדה במקרים רבים לצעד בלתי כלכלי, עוררה את זעמם של מסעדנים רבים. בין האחרונים גם אורי ענבר, יזם קולינרי, בעל מסעדת "מנזה" ובר היין "פרימיטיבו" בירושלים, לו גם חברת קייטרינג ומתחם ההסעדה "קונפי & קו" בשוהם.

תגיות קשורות:

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ