הקורונה ואני |

"יום שמפעילים בו את המסעדה הוא יום שמפסידים כסף"

הוא חושב שכל המסעדנים קצת לא שפויים ורוצה להסיר את ה"גלאם" מהמקצוע, כועס מאוד על אופן ניהול משבר הקורונה וטוען שבמצב הקיים מוטב לרוב המסעדות לסגור. למרות זאת, הוא כאן כדי להישאר. השף קובי בכר ממסעדת "פאסטל" מדבר

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

השף קובי בכר הוא רץ למרחקים ארוכים כשזה נוגע למטבחי המסעדות אותם הוא מוביל. הוא היה סו שף במשך כמעט עשור במסעדת "מול ים" היוקרתית, עליה השלום; היה אחראי על תחום האוכל במסעדות של מלון "ממילא" המפואר בירושלים במשך חמש שנים וכיום הוא אוטוטו סוגר שנה כשף מסעדת "פאסטל" שהוביל בעבר השף הלל תווקולי, וזה אם מחשיבים גם את ה"דפוק" של זמן קורונה. בכר הוא איש עבודה, קשה לו עם הזוהר שמייחסים לשפים, אבל הוא בעיקר חושש שתיכף לא תישאר עבודה לחזור אליה וכל מה שיישאר ממנה זה אבק כוכבים דימיוני.

תגיות קשורות:

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ