הקורונה ואני |

"חזרתי להיות עסק של בן אדם אחד", הקונדיטור גל גבריאלי רואה גם צד חיובי במשבר המסעדות

כמעט עשרים שנה עברו מאז שגל גבריאלי פתח את "הקונדיטוריה של גל" שכבר הספיקה להפוך למוסד בחיפה. מאז הקורונה, הוא חזר להיות "עובד פשוט" והוא לא מתבייש להגיד שהוא נהנה מכל רגע

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

גל גבריאלי הוא השף-קונדיטור והבעלים מאחורי "הקונדיטוריה של גל", בית קפה וקונדיטוריה בחיפה, שכבר כמעט שני עשורים אחראי על הסוד הלא כל כך שמור למקומיים שצובאים עליו מדי בוקר. בפינת חמד מוריקה מאחורי ציר מוריה, תמצאו את גבריאלי כמעט בכל יום של השבוע, ברוב שעות היממה, מתפיח בצקים, אופה מאפים מסחררים. למרות המצב החמור למדי בו המסעדנות שרויה, גבריאלי סבור שמסעדנים שמוכנים לחזור לסרוויס, "להפשיל שרוולים" ולהיכנס לעבוד "כאילו זה יומם הראשון בעבודה", ייצאו מהדבר הזה מחוזקים. על פניו הוא מביע דעת מיעוט, אבל גבריאלי נשמע מבסוט ממה שהביאה לו הקורונה.   

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ