הקורונה ואני |

"היו לי 42 עובדים, 40 שלחתי הביתה": כשהמשבר הגיע אל שישקו

הוא כבר החליט שהוא לא רוצה להיות מסעדן יותר, כמעט נשבר וסגר עסק בן עשור אבל בסוף החליט להישאר עוד. ראיון עם אלעד דור, בעל מסעדת "שישקו" וממובילי מחאת המסעדנים

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

"תראי, אמרתי לדה מרקר שאני לא רוצה להיות מסעדן יותר, כי באותו הרגע נשבר לי, חשבתי 'אני אפטר את כולם ואלך הביתה'. הם תפסו אותי בנקודת שבירה", משחזר אלעד דור, מבעלי "שישקו", מסעדה-חמארה שממוקמת כבר למעלה מעשור מאחורי בית הכנסת הגדול בתל אביב. "הספקתי לחשוב ולהתעשת מאז", הוא ממשיך בקול ובקצב דיבור שנשמעת בהם מחשבה תחילה, "ולגבי היותי מסעדן, יש לי את החלום הזה שנקרא שישקו כבר יותר מעשור ואף אחד לא ייקח את זה ממני, אף אחד לא ישבור אותי", הוא נשבע. "מצד שני, גם אין לי בעיה לבוא ולהגיד כשמישהו פה עושה מאיתנו בדיחה ומביא אותנו אל סף שבירה וזה מה שקורה, הממשלה מנסה לשבור אותנו, המסעדנים, אבל אנחנו לא ניתן לה".

תגיות קשורות:

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ