הקורונה ואניהקורונה ואני | האם אפשר לדבר על יין כשיש אנשים רעבים? שירה צידון, סומלייה בחל"ת דווקא אופטימית

כשאנשים מגיעים לפת לחם בעקבות משבר הקורונה, אפשר לשער ששיח על יין יהיה מנותק מתמיד, אבל לא אם תשאלו את אנשי היין, שמדווחים על עלייה מפתיעה במכירות ועל צימאון של קהלים חדשים

רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין

שירה צידון היא אשת היין ("אפשר גם סומלייה או סומליירית") של מלון נורמן היוקרתי בתל אביב. במסגרת תפקידה היא אחראית על תחום היין במסעדת אלנה של השף ברק אהרוני, כמו גם במסעדת דיינינגס ובבר הספרייה שבמלון. כלומר, היתה. צידון יצאה לחופשה ללא תשלום אי שם באמצע מרץ עם פרוץ הקורונה בארץ, ויחד עם שאר עובדי המלון והמסעדות שבשטחו, ומאז היא - כמו המלון ומסעדותיו, טרם חזרו לפעילות.

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ