בפעם הבאה שתצקצקו על מלצרית עם אף מחוץ למסכה תחשבו על בעלת הבית

מהמרומים מנחיתים מגבלות ותקנות, ואת המהלומה על הקרקע חוטפים המסעדנים שאחראים על עשרות עובדים

אורי טלשיר
אורי טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורי טלשיר
אורי טלשיר

אתמול, רגע לפני עוצר המסעדות, התיישבתי לארוחת צהריים באחד המקומות הקבועים ליד מערכת העיתון. החלל היה די ריק ושקט, הרבה יותר מאשר בימים רגילים, או אפילו מימי החסד בין הגל הראשון לשני. אפשר היה לשמוע היטב את השיחות מסביב.

בשולחן מאחוריי התקבצו בעלת הבית, האחמ"שים והטבחים לישיבת חירום. במשך כשעה ניסו להתכונן למחר, יום הדין בו יאולצו המסעדות לעבור למתכונת משלוחים ו-TA בלבד. הם שברו את הראש - איך להיערך עם הסחורה, אילו דילים משתלמים כדאי להציע ללקוחות המפוחדים כדי שישתכנעו וימשיכו להזמין, איך לחסוך על שליחויות ולשתף פעולה עם חברות שיגבו פחות עמלה (ואולי בכלל כדאי להפוך חלק מהעובדים לשליחים?), את מי אין ברירה אלא להוציא לחל"ת, איך לפצל בין משמרות הטבחים ובכל זאת לשמור שלשניהם תהיה מספיק הכנסה.

תגיות קשורות:

אורי טלשיר

אורי טלשיר

מנהל המוצרים האינטראקטיביים בחטיבת הדיגיטל של "הארץ".
בעל תשוקה עזה למפלס הכנרת ולמקומות חנייה פנויים בכחול-לבן.
שליח "הארץ" למשחקים האולימפיים בריו 2016.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ