הקורונה ואני |

כשמסעדת השנה גילתה שיותר קל לחסוך שקל מלהרוויח אותו

השף תומר טל ממסעדת "ג'ורג' וג'ון" גילה בדרך הקשה כי לחץ ומתח נפשי הם מנוף כביר לעשייה. בינתיים, הוא מתאים את עצמו היטב לפורמט החדש שמכתיבה התקופה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ