"גם אני מבשל קוסקוס אבל לא אומר שזה שלי. אתם הצלחתם כי גנבתם את האוכל הערבי"

אליאס מטר, השף-כוכב של המטבח הערבי, זנח את חמש המסעדות שלו מאחור ופתח מעדנייה חדשה בחיפה. בשיחה מהמטבח הקטן ב-"מרתה" הוא מבקש שנפסיק לנכס את העראייס, מתעקש לא לספר סיפורים על אוכל ומסביר את סוד הקסם של המעדניות

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ