שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

הסיפור הגסטרונומי המופלא של מו מחיפה

מוניר עיסא מחיפה, מבעלי "ברוקלין פייר" בעלת שלושה כוכבי מישלן, עזב את הארץ לאחר שהתייתם מהוריו, עבד בדלי של אחיו בברוקלין, עסק בהפצת משקאות קלים וכיום הוא מחזיק במסעדה שיש שיגידו שהיא הטובה בניו יורק. אחרים יגידו שאוכל מצוין זה לא מספיק

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
  סרדין יפני עם אצה כבושה פריכה
בין יפן לצרפת, מנת סרדין יפני עם אצת ים פריכה כבושהצילום: Adriana Rodriguez

אם מכרתם את הסטארט-אפ שלכם או ירשתם חשבון בנק נאה, ובמקרה אתם גם מזדמנים לניו יורק, לא כדאי לכם להחמיץ את מסעדת "ברוקלין פייר-שולחן השף" שבמנהטן.

ברוקלין פייר זכתה בשלושה כוכבי מישלן, יחד עם ארבע מסעדות אחרות במנהטן מאסה, לה ברנדין, 11 מדיסון פארק ופר סה, הן הטובות שבטובות בניו יורק, לפחות על פי המדריך הצרפתי החשוב. ארוחת טעימות אולטימטיבית כולל יינות המותאמים לכל מנה ומנה תעלה כ-1,500 דולר לזוג. זהו ככל הנראה התפריט היקר ביותר בניו יורק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ