הסיפור הגסטרונומי המופלא של מו מחיפה - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסיפור הגסטרונומי המופלא של מו מחיפה

לכתבה
בין יפן לצרפת, מנת סרדין יפני עם אצת ים פריכה כבושהAdriana Rodriguez

מוניר עיסא מחיפה, מבעלי "ברוקלין פייר" בעלת שלושה כוכבי מישלן, עזב את הארץ לאחר שהתייתם מהוריו, עבד בדלי של אחיו בברוקלין, עסק בהפצת משקאות קלים וכיום הוא מחזיק במסעדה שיש שיגידו שהיא הטובה בניו יורק. אחרים יגידו שאוכל מצוין זה לא מספיק

5תגובות

אם מכרתם את הסטארט-אפ שלכם או ירשתם חשבון בנק נאה, ובמקרה אתם גם מזדמנים לניו יורק, לא כדאי לכם להחמיץ את מסעדת "ברוקלין פייר-שולחן השף" שבמנהטן. ברוקלין פייר זכתה בשלושה כוכבי מישלן, יחד עם ארבע מסעדות אחרות במנהטן מאסה, לה ברנדין, 11 מדיסון פארק ופר סה, הן הטובות שבטובות בניו יורק, לפחות על פי המדריך הצרפתי החשוב. ארוחת טעימות אולטימטיבית כולל יינות המותאמים לכל מנה ומנה תעלה כ-1,500 דולר לזוג. זהו ככל הנראה התפריט היקר ביותר בניו יורק. ברוקלין פייר היא הצעירה שבחבורת מסעדות העלית של ניו יורק. מדובר במסעדה קטנה מאוד שבה סועדים כ-40 איש בלבד שנמצאת בהלז קיצ׳ן במערבה של מנהטן. לא בדיוק אזור...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות