למה תומכות מי טו כועסות על בת טיפוחיו של אנתוני בורדיין?

גבריאלה המילטון, בעלת מסעדת פרון בניו יורק ובת טיפוחיו של השף אנתוני בורדיין שהתאבד, זכתה השנה באוסקר של האוכל. ניסיון שלה להציל מסעדה שבעליה הואשם בתקיפה מינית שם אותה על הכוונת

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מטבח מסעדת פרון
צילום: Eric Wolfinger / prune restauran

גבריאלה המילטון נחשבת בניו יורק כשפית סופר נחשבת. יש לה מסעדה קטנה שקוראים לה פרון (Prune), בת 30 מקומות ישיבה בלבד באיסט וילג׳, שלא קל להשיג בה שולחן. השנה, אחרי 19 שנים מאז נפתחה מסעדתה, היא זכתה גם בתואר השף המצטיין מטעם אגודת ג׳יימס בירד, בטקס האוסקר של האוכל. האוכל של המילטון בהחלט טוב אבל אין כל ספק, אישיותה של השפית משחקת תפקיד חשוב בפופולריות של המסעדה ואולי גם בזכייה שלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ