למה תומכות מי טו כועסות על בת טיפוחיו של אנתוני בורדיין? - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה תומכות מי טו כועסות על בת טיפוחיו של אנתוני בורדיין?

לכתבה
Eric Wolfinger / prune restauran

גבריאלה המילטון, בעלת מסעדת פרון בניו יורק ובת טיפוחיו של השף אנתוני בורדיין שהתאבד, זכתה השנה באוסקר של האוכל. ניסיון שלה להציל מסעדה שבעליה הואשם בתקיפה מינית שם אותה על הכוונת

10תגובות

גבריאלה המילטון נחשבת בניו יורק כשפית סופר נחשבת. יש לה מסעדה קטנה שקוראים לה פרון (Prune), בת 30 מקומות ישיבה בלבד באיסט וילג׳, שלא קל להשיג בה שולחן. השנה, אחרי 19 שנים מאז נפתחה מסעדתה, היא זכתה גם בתואר השף המצטיין מטעם אגודת ג׳יימס בירד, בטקס האוסקר של האוכל. האוכל של המילטון בהחלט טוב אבל אין כל ספק, אישיותה של השפית משחקת תפקיד חשוב בפופולריות של המסעדה ואולי גם בזכייה שלה. גם בלי עיטור הכבוד היוקרתי של ג'יימס בירד, המילטון נחשבת לשפית מצוינת בניו יורק, על אף שמעולם לא למדה בבית ספר לבישול. היא אקטיביסטית בנשמתה, לסבית עם עבר הטרוסקסואלי, אחת שלא חששה לצאת להפגנה ואף נעצרה, לדבריה,...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות