עכבר ביין וראש ארנב חריף: הצצה לתערוכת המזון המגעילה בעולם

"זבל של אחד הוא זהב של האחר" הוא פתגם שמתאים, כך מסתבר, לאוכל. תערוכה חדשה שבודקת את גבולות הגועל מזמינה את המבקרים לאתגר את עצמם כדי להכיר את האחר, ואולי גם להקיא בדרך

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
"בלאדי מארי מונגולי" עם עין של עז
"בלאדי מארי מונגולי" עם עין של עזצילום: TT NEWS AGENCY/רויטרס
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

"יש לזה טעם של מזרון ספוג בשתן", אומר סמואל ווסט האוצר של "מוזיאון האוכל המגעיל" שמציב את הגועל בחזית כהזמנה לפודיז מרחבי העולם. "אנתוני בורדיין קרא לכריש האיסלנדי הרקוב והמותסס כמנה המגעילה ביותר שאכל, ואני מסכים איתו לגמרי", הוא המשיך ואמר. התערוכה הייחודית נפתחה במאלמו, שוודיה, בשבוע שעבר והמבקרים יוכלו לבחון את 80 המאכלים המגעילים בעולם מ-35 מדינות שונות, וגם לטעום, להריח או סתם להשתמש בשקית הקאה. אל פחד, זו מחולקת בכניסה לכל מי שנכנס בשערי התערוכה ומשמשת גם ככרטיס לאירוע. 

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ