עכבר ביין וראש ארנב חריף: הצצה לתערוכת המזון המגעילה בעולם - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עכבר ביין וראש ארנב חריף: הצצה לתערוכת המזון המגעילה בעולם

לכתבה
"בלאדי מארי מונגולי" עם עין של עז TT NEWS AGENCY/רויטרס

"זבל של אחד הוא זהב של האחר" הוא פתגם שמתאים, כך מסתבר, לאוכל. תערוכה חדשה שבודקת את גבולות הגועל מזמינה את המבקרים לאתגר את עצמם כדי להכיר את האחר, ואולי גם להקיא בדרך

3תגובות

"יש לזה טעם של מזרון ספוג בשתן", אומר סמואל ווסט האוצר של "מוזיאון האוכל המגעיל" שמציב את הגועל בחזית כהזמנה לפודיז מרחבי העולם. "אנתוני בורדיין קרא לכריש האיסלנדי הרקוב והמותסס כמנה המגעילה ביותר שאכל, ואני מסכים איתו לגמרי", הוא המשיך ואמר. התערוכה הייחודית נפתחה במאלמו, שוודיה, בשבוע שעבר והמבקרים יוכלו לבחון את 80 המאכלים המגעילים בעולם מ-35 מדינות שונות, וגם לטעום, להריח או סתם להשתמש בשקית הקאה. אל פחד, זו מחולקת בכניסה לכל מי שנכנס בשערי התערוכה ומשמשת גם ככרטיס לאירוע.  עכבר מת שוחה ביין סיני מתובל, רימות שורצות בתוך גבינה מסריחה, ראש ארנב חריף, מרק עטלף פירות, חגבים, גלגלי עיניים,...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות