עכבר ביין וראש ארנב חריף: הצצה לתערוכת המזון המגעילה בעולם

"זבל של אחד הוא זהב של האחר" הוא פתגם שמתאים, כך מסתבר, לאוכל. תערוכה חדשה שבודקת את גבולות הגועל מזמינה את המבקרים לאתגר את עצמם כדי להכיר את האחר, ואולי גם להקיא בדרך

איתן לשם
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
"בלאדי מארי מונגולי" עם עין של עז
איתן לשם

"יש לזה טעם של מזרון ספוג בשתן", אומר סמואל ווסט האוצר של "מוזיאון האוכל המגעיל" שמציב את הגועל בחזית כהזמנה לפודיז מרחבי העולם. "אנתוני בורדיין קרא לכריש האיסלנדי הרקוב והמותסס כמנה המגעילה ביותר שאכל, ואני מסכים איתו לגמרי", הוא המשיך ואמר. התערוכה הייחודית נפתחה במאלמו, שוודיה, בשבוע שעבר והמבקרים יוכלו לבחון את 80 המאכלים המגעילים בעולם מ-35 מדינות שונות, וגם לטעום, להריח או סתם להשתמש בשקית הקאה. אל פחד, זו מחולקת בכניסה לכל מי שנכנס בשערי התערוכה ומשמשת גם ככרטיס לאירוע. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ