המסע של מייקל סולומונוב בעקבות אוכל הרחוב הישראלי מסעיר את אמריקה

השף שזכה באוסקר של האוכל האמריקאי יצא למסע בספר חדש בעקבות הפלאפל, החומוס והסביח הטובים של ישראל שיחדש אפילו לישראלים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מייקל סולומונוב (משמאל) אוכל פיתה עם פלאפל

מייקל סולומונוב השף והבעלים של מסעדת זהב בפילדלפיה עשה ב-2017 היסטוריה כאשר זכה בפרס אגודת ג'יימס בירד, האוסקר של האוכל האמריקאי כשף הטוב ביותר בארצות הברית. זו היתה הפעם הראשונה שבה שף שמבשל אוכל ישראלי זוכה בפרס הגבוה ביותר של עולם המסעדנות האמריקאי. שנה קודם לכן זכה סולומונוב בשני פרסים אחרים. אגודת ג׳יימס בירד העניקה לו את פרס הראשון על ספר הבישול הטוב ביותר של השנה והשני בעבור ספר הבישול הבינלאומי הטוב ביותר על "זהב" וציינה אותו כמעניק חוויה לקורא שמחברת אותו לאוכל הישראלי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ