המסע של מייקל סולומונוב בעקבות אוכל הרחוב הישראלי מסעיר את אמריקה - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסע של מייקל סולומונוב בעקבות אוכל הרחוב הישראלי מסעיר את אמריקה

לכתבה
מייקל סולומונוב (משמאל) אוכל את ישראל והפעם - איציק ורותי Photography 2018 by Michael Pers

השף שזכה באוסקר של האוכל האמריקאי יצא למסע בספר חדש בעקבות הפלאפל, החומוס והסביח הטובים של ישראל שיחדש אפילו לישראלים

36תגובות

מייקל סולומונוב השף והבעלים של מסעדת זהב בפילדלפיה עשה ב-2017 היסטוריה כאשר זכה בפרס אגודת ג'יימס בירד, האוסקר של האוכל האמריקאי כשף הטוב ביותר בארצות הברית. זו היתה הפעם הראשונה שבה שף שמבשל אוכל ישראלי זוכה בפרס הגבוה ביותר של עולם המסעדנות האמריקאי. שנה קודם לכן זכה סולומונוב בשני פרסים אחרים. אגודת ג׳יימס בירד העניקה לו את פרס הראשון על ספר הבישול הטוב ביותר של השנה והשני בעבור ספר הבישול הבינלאומי הטוב ביותר על "זהב" וציינה אותו כמעניק חוויה לקורא שמחברת אותו לאוכל הישראלי. כעת סולומונוב יוצא עם ספר חדש - "Israeli Soul: Easy, Essential, Delicious" , אם תרצו רוח ישראלית או נשמה ישראלית....

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות