גזאלה חלבי, השפית הדרוזית ששברה את המסורת בניו יורק - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גזאלה חלבי, השפית הדרוזית ששברה את המסורת בניו יורק

לכתבה
חיים הנדוורקר

גזאלה חלבי, שפית דרוזית מדלית אל כרמל, בעלת שתי מסעדות בניו יורק, לקחה את גורלה בידיה, שברה מסורת והפכה לאשת עסקים וטבחית מחוננת

8תגובות

גזאלה חלבי היא ללא ספק השפית הדרוזית המפורסמת ביותר, ואולי גם היחידה, בניו יורק. יש לה שתי מסעדות שנושאות את שמה הפרטי, גזאלה, כפי שקוראים לה כאן בגרסה האמריקאית, שכל אימת שאני עובר לידן הן מלאות באנשים. "באתי מדלית אל כרמל, מקום שאני מאוד אוהבת, אבל הכל בה היה מוגבל עבור אישה", אומרת חלבי. "אף פעם לא היה לי קל ולאור זה מה שעשיתי זה ממש מהפכה", היא אומרת. "אני אשה דרוזית גרושה, עובדת וחיה בניו יורק ומגדלת שני ילדים לבד. אני עצמאית יותר מהרבה אמריקאיות ואני גאה בזה", ממשיכה חלבי. "אני באמת לא יודעת איך עשיתי את מה שעשיתי - לא היה לי קל בנישואים, לא עם הילדים ולא עם העסקים. אם אני הצלחתי במה...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות