בריחת המוחות? מעכשיו גם ארז קומרובסקי בניו יורק

אחרי איל שני ומאיר אדוני, גם ארז קומרובסקי אוחז במסעדה ניו יורקית על טהרת כור ההיתוך שנקרא "המטבח הישראלי". חיים הנדוורקר מביא הצצה ראשונה למינט קיצ'ן

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מינט קיצ'ן

עכשיו הגיע גם תורו של ארז קומרובסקי. לשף הישראלי מהגליל יש מעכשיו מסעדה בניו יורק ומדובר במקום יפהפה. למי שציפה ללחם ארז 2 נגלה שמדובר במסעדה בריאה ומהירה. "לאנשים אין היום סבלנות לארוחות של שלוש שעות עם 17 מנות", אומר קומרובסקי תוך שהוא מכין לנו חומוס טעים ממעין שעועית מש הודית, שאינה מוכרת כל כך בארץ. "הם רוצים לאכול משהו מהר, יומיומי, ואני מביא להם אוכל בריא. אני מביא להם את המיטב הטעמים של ישראל, אבל בהחלט לא ישראל בפיתה".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ