המסעדה שמחזירה את המטבח הבלקני אל השולחן - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה שמחזירה את המטבח הבלקני אל השולחן

לכתבה
כרוב סגול צלוי בטאבון עם גבינת ברינזה אמיר מנחם

בשנים האחרונות המטבח היווני גרם לישראלים להתאהב בו מחדש, אבל המטבח הבלקני בכללותו נשכח. כעת, מסעדת "בלקן" רוצה להציג לקהל הישראלי מעט ממה שיש לאזור להציע

9תגובות

מזה שנים ארוכות שלא נפתחה פה מסעדה בלקנית כמו שצריך. אמנם המטבח היווני חווה בשנים האחרונות עדנה (וגם במקרה הזה יגידו שהפרשנות הישראלית היא חלקיק קטן במטבח הזה), אבל למעט ניסיונות מועטים פה ושם, מסעדה בלקנית שקמה אחרי מחקר רציני באזור הזה לא נפתחה כאן כבר הרבה זמן. עכשיו זה משתנה. וליתר דיוק, כבר לפני חודש נפתחה ברחוב החשמונאים בתל אביב מסעדת 'בלקן', שיזמיה מבקשים להביא לידי ביטוי, לראשונה מזה זמן רב, את מטבחי הבלקן, על גווניהם השונים, בגרסה חלבית כשרה. למטבח הובא השף אייל לביא (כיועץ) ויחד יצאו למסע עוטף בלקן, כדי להתאים למרכז תל אביב את המטבח השופע הזה. "באוגוסט האחרון פנו אליי היזמים כדי...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות