המסעדה החדשה שרוצה להביא את תל אביב לניו יורק

שמעון ממן הביא שלושה שפים יוצאי "סנטה קתרינה" ו"הסלון" ויצר את "שושו", מסעדה עם די-אן-אי של המטבח הישראלי החדש. הישראלים בניו יורק אוהבים את זה והאמריקאים באים בעקבותיהם

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מסעדת "שושו"

לתוך גל המסעדות הישראליות שנפתחו בניו יורק הצטרפה באחרונה מסעדה ישראלית על כל רמ"ח איבריה. למסעדה קוראים "שושו" והיא נמצאת בנוליטה הטרנדית הסמוכה לסוהו. האוכל במסעדה הוא ים תכוני, אבל הכל בה בעצם זועק "תל אביב" לשמיים. שם המסעדה, "שושו", מתאים בהחלט לרוח שלה: מילת הסלנג העברית לסודיות ולחשאיות. ספק אם יש הרבה אמריקאים שיבינו במה המדובר. כל ישראלי בטוח שיידע.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ