ישראלים גם ב"מועדון השפים" של ניו יורק

לורן אברמוביץ׳ ודניאל סוסקולני צירפו חבר, ניר פלר, כולם בוגרי "הסלון", וביחד הם מלמדים את הסועדים הניו יורקיים פרק בהלכות ההוויה הקולינרית החדשה של ישראל

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שף׳ס קלאב של ניו יורק
שף׳ס קלאב של ניו יורקצילום: Briana Balducci Photography

לורן אברמוביץ׳ ודניאל סוסקולני, שני שפים ישראלים שפועלים בניו יורק, מסיימים בימים אלה "קדנציה" של שלושה שבועות שבה בישלו ב-Chefs Club NY של ניו יורק. המדובר במסעדה ייחודית, שמעבר לשמה "מועדון השפים של ניו יורק", מאפשרת לשפים שאין להם מסעדה בעיר לבוא ולהראות את כישוריהם בפני קהל הסועדים הביקורתי, לעתים תובעני, של התפוח הגדול.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ