ישראלים גם ב"מועדון השפים" של ניו יורק - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ישראלים גם ב"מועדון השפים" של ניו יורק

לכתבה
שף׳ס קלאב של ניו יורק Briana Balducci Photography

לורן אברמוביץ׳ ודניאל סוסקולני צירפו חבר, ניר פלר, כולם בוגרי "הסלון", וביחד הם מלמדים את הסועדים הניו יורקיים פרק בהלכות ההוויה הקולינרית החדשה של ישראל

4תגובות

לורן אברמוביץ׳ ודניאל סוסקולני, שני שפים ישראלים שפועלים בניו יורק, מסיימים בימים אלה "קדנציה" של שלושה שבועות שבה בישלו ב-Chefs Club NY של ניו יורק. המדובר במסעדה ייחודית, שמעבר לשמה "מועדון השפים של ניו יורק", מאפשרת לשפים שאין להם מסעדה בעיר לבוא ולהראות את כישוריהם בפני קהל הסועדים הביקורתי, לעתים תובעני, של התפוח הגדול. על מנת לבשל במועדון השפים צריך לעבור מבחן קבלה ולעמוד בסטנדרטים הגבוהים של המסעדה הנמצאת בנוליטה בסמוך לסוהו בבניין היסטורי עשוי פלדה הקרוי "פאק". למסעדה יש קהל חברים המוזמן שוב ושוב לנסות את המסעדה בכל פעם שמבשלים כאן שפים חדשים. גם השפים עצמם מביאים אורחים, קהל אוהדים...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות