בבת אחת: שתי קונדיטוריות חדשות ללא גלוטן יצאו לדרך - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בבת אחת: שתי קונדיטוריות חדשות ללא גלוטן יצאו לדרך

לכתבה
פעם מוצרים ללא גלוטן היו בעלי מרקם פחות מוצלח, אפילו ריח אולי פחות נעים, נוקשים מאד, ודאי מתקשים זמן קצר מאד אחרי האפייה ונוסף לכל זה, גם נמכרו במחירים שערורייתיים. היום אנחנו במקום אחר. "בליקמח" אפיק גבאי

שני מקומות חדשים מעלים על נס על רצונם של הנמנעים מגלוטן במאפים מעולים. הקונדיטוריה המיתולוגית "רביבה וסיליה" והפטיסרי-בולנז'רי החדשה "בליקמח" החליטו לייצר שלל מאפים, לחמים, עוגות ועוגיות, והכל - נטול גלוטן

2תגובות

בשנים האחרונות התפתחה בעולם המודעות לרגישותם של צליאקים לגלוטן. התזונה המערבית ושלל גורמים אחרים מביאים לגידול ניכר בהופעת הרגישות הזו, כבר אצל ילדים צעירים, ומספרם של הרגישים לגלוטן הולך וגדל ועל אלו שהחליטו להימנע מרצון עוד לא התחלנו לדבר אפילו. מה שפעם היה אזוטרי, היום הוא נחלת רבים. בעולם, שפים מבוססים ומסעדות טרנדיות מציעות כבר שנים חלופות בריאות, צבעוניות ומוצלחות לגלוטן וגם בישראל השנים האחרונות הביאו עימן התעוררות מה. מוצרים מסחריים ברמה טובה, קרובים למדי למקור, יוצאים במהדורה כזאת או אחרת ונחטפים מיד מן המדפים, או אירוע הפופ אפ של הקונדיטור ערן זינו כבר הפך מסורת לנמנעים מגלוטן וכך,...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות