גלידה אוסטרית כבר טעמתם?

גלידרייה קטנה חדשה ומסקרנת נולדה בשבועות האחרונים ברחוב טשרניחובסקי בתל אביב, מאחורי עומד השף גלסייר האוסטרי שטפן מאכר. בין הטעמים הבולטים: זאכר טורט ולינזר טורט. ומה יגידו על כך התל אביביים?

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שלושה גביעי גלידה

אחת לכמה שנים נדמה שזה קורה: רחוב טשרניחובסקי בתל אביב מתעורר, נפתחים בו מקומות אופנתיים וברגע ש-15 דקות התהילה חולפות, חוזר הרחוב לממדיו הצנועים. כעת, מסתמן שטשרניחובסקי שוב מתעורר וממצב עצמו כרחוב הקולינרי המיוחד של תל אביב, יש לקוות שהפעם למשך זמן ארוך יותר. אחרי שביססו שם את מעמדן מסעדת טשרניחובסקי 6 ובר היין שלה "פורטו", אחרי שנפתחה פה סנדוויצ'יית הבוטיק "ברווזי" של השף רז רהב, בשבוע שעבר נפתח ברחוב בר האוכל החדש "שחקי שחקי" של איש חיי הלילה שמעון משל והשפית יהלומה לוי. ועוד לא דיברנו על "סקוטי ופאץ'" השכנים החדשים בפרויקט בשוק בצלאל. כמו לא די בכל אלו על תא שטח כה קטן, השבוע גם נפתחה בו גלידריית בוטיק אוסטרית שתספק את החשק השכונתי למתוק, בעלת השם שטפן ג'לאטו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ