שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

המבחן הגדול באמת של איל שני

*המסעדה הערבית של גדי פלג *מסעדת בוסתן נפתחה מחדש *ניר צוק ממתין לרישיון למכירת אלכוהול *עודד ברנר מתפשט *יובל ליטמנוביץ׳ מכין שורט ריבס מהסרטים *ניר מסיקה סוגר את תמנע

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איל שני
איל שני עומד עתה למבחן הגדול של חייו, האם הוא באמת יעשה את זה בניו יורק. השף הישראלי שמאחוריו משקיעים מקומיים והצוות שהביא מישראל ייפתחו ב-12 באפריל את מסעדת הסלוןצילום: חיים הנדוורקר

המסעדות הישראליות בניו יורק מלאות בימים אלה בסועדים. הן נחשבות לטרנדיות והן גם זוכות לביקורות טובות מאוד מהמבקרים בתקשורת האמריקאית. שושו, מיס-עדה, 19 קליבלנד, מינט, ברדס (מאפיית לחמים), נהנות מבאזז בלתי רגיל. וזה לא נגמר. והנה עיקר החדשות מהביצה הקולינרית הישראלית בניו יורק ועיקרן תחילה:

איל שני עומד עתה למבחן הגדול של חייו: האם הוא באמת יעשה את זה בניו יורק. השף הישראלי שמאחוריו משקיעים מקומיים והצוות שהביא מישראל יפתחו ב-12 באפריל את מסעדת הסלון שיכולה, אם באמת תצליח, להקפיץ אותו לצמרת המסעדנות של ניו יורק.

תגובות