האנשים שרוצים לשנות את הדרך בה אוכלים בחוף הים - חדשות האוכל - הארץ

האנשים שרוצים לשנות את הדרך בה אוכלים בחוף הים

לא רק חומוס, אבטיח עם בולגרית ובירה: ביץ' קלאב הוא מתחם קולינרי חדש שנוסד על חורבות הדולפינריום, שאפשר לשבת בו דווקא על מנות מהמטבח האסיאתי וקוקטיילים

ליבי שפרלינג
SEEYAM
ליבי שפרלינג

כמדי שנה עם בוא הקיץ, תכף מתחילים לראות פה מקומות חדשים צצים מכל עבר, שלכולם מכנה משותף אחד - אווירת "קיץ על החוף", עם או בלי קרבה כלשהי לים. גם מקומות קיימים מנצלים את היציאה מתרדמת החורף למתיחת פנים, רענון התפריטים והפחת חיים מחודשים בקוקטיילים שכבר בקיץ שעבר נדמה שאבד עליהם הכלח. ומה חדש השנה? בינתיים, קו החוף התל אביבי, רגע לפני יפו, מתחדש במתחם בילויים בשם ביץ' קלאב. היזמים הנמרצים שעומדים מאחורי המקום החדש הם ניסן וקנין ואביטל דברת-שכטר, צמד שהכיר במסעדת החוף גזוז ביץ' ומאז שנטלו את המושכות המקום לידיהם, החזון שלהם הוא לשנות את כל מה שחשבנו על מקומות הבילוי על קו המים. זה מתחיל בשירות ועובר לתחומים אחרים כמו קוקטיילים ואוכל, וכלה בתמחור הידוע לשמצה בחופי ארצנו.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ