כיצד הפכה ורשה ליעד קולינרי לוהט? - חדשות האוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כיצד הפכה ורשה ליעד קולינרי לוהט?

לכתבה
טיולים קולינריים בעיר שלא בעברית ירחיבו את המנעד עוד ויציעו לכם סיור של מילק ברים מהתקופה הקומוניסטית או מסע בעקבות משקאות מקומיים מסורתיים Getty Images IL

אחרי ארבע שנים בוורשה, השף אופיר וידבסקי חוזר לבשל בישראל. כעת הוא מסביר איך הפכה בירת פולין לאחת הערים הקולינריות המסקרנות באירופה והאם זה יכול לקרות גם בישראל

6תגובות

להיסטוריה יש דרך משלה לסגור מעגלים. בשנים האחרונות הפכה ורשה לאחד היעדים המבוקשים מבחינתו של התייר הישראלי, עד כדי כך שישראל מופיעה גבוה בדירוג המבקרים בפולין. זה לא ממש מפתיע. מי שמחפש דילים זולים ימצא דווקא אל ורשה טיסות רבות במחירים מגוחכים, ועם הנחיתה בה מגלים שכל זה ממשיך במחירי ריצפה בבתי מלון מפוארים ובקניונים עמוסי מותגים. אם מוסיפים על זה את החיבה הישראלית לאוכל טוב במחירים נמוכים, עם היסטוריה או בלעדיה, אנחנו שם. מאות אלפי ישראלים מבקרים בוורשה בכל שנה בנהירה שרק הולכת וגדלה. הגרגרנים הישראלים מוצאים בה שילוב שהוא הטוב מכל העולמות; מצד אחד ממטבח אירופאי קלאסי ומקומי שבמרכזו מנות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

מה קראתם השבוע? הירשמו עכשיו לדיוור הארץ ספרים

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות