שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

האחיות האמריקאיות שממציאות את הטחינה מחדש

שלוש אחיות אמריקאיות, עוד לא בנות שלושים, החליטו עם לא מעט חוצפה יהודית להמציא מחדש את הטחינה. בינתיים הן מערבבות אותה עם שוקולד והחך האמריקאי עוד לא יודע מה עושים עם זה

צח יוקד
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סלט עם טחינה סילן בצד
כל הטחינה האיכותית שמיוצרת בישראל מקורה בגרירי שומשום מזן חומרה שבאתיופיה ואילו הטחינה שמיוצרת בארצות הברית מקורה בשומשום מקסיקני. רוטב טחינה בילן צילום: Molly Krebs of Spices in My DNA

כבר שבוע שאני לא יודע איך לאכול את הממרח שיושב לי על השיש במטבח, כמו צנצנת שאין לה הופכין. 340 גרם של ממרח שחור סמיך שנראה ומרגיש כמו גרסה עדכנית ויוקרתית של ממרח שוקולד השחר הישראלי. עד שבסוף אני שולף סכין מהמגירה, מכין כריך מפנק ונוטף זכרונות ילדות של הסנדוויצ'ים שכולנו גדלנו עליהם בארץ, רק כדי לקחת ביס ולהבין שנפלתי קורבן לאשליה אופטית. העין צועקת שוקולד, החך מתעקש על טחינה. אם תרצו, עקיצה בשמונה דולר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ