האוכל המקסיקני הכי טעים בתל אביב כרגע בכלל לא מוגש במסעדה מקסיקנית - חדשות האוכל - הארץ

האוכל המקסיקני הכי טעים בתל אביב כרגע בכלל לא מוגש במסעדה מקסיקנית

בשעת צהריים הופכת מסעדת אואזיס של השפית רימה אולברה למעין טאקו בר קליפורני וזה ככל הנראה המרענן הרשמי של הקיץ

ליבי שפרלינג
גספצ'יו
הגספצ'יו הטוב ביותר שטעמתי בישראל. בקערה יפהפיה עמוקה מוגש מרק קר וסמיך אבל לא מדי עגבניות, פלפלים ומיץ סלרי שמקנה לו טעם עמוק ורענן מאד, עשבוני ונהדרצילום: אנטולי מיכאלו
ליבי שפרלינג

מסעדת אואזיס נפתחה בשנת 2012 ונחשבה מהרגע הראשון לעוף נדיר ומיוחד בשמי הקולינריה המקומיים, ציפור כחולת כנפיים. מאחורי המקום עמדה אז כן היום השפית רימה אולברה, שגדלה בקליפורניה לזוג הורים היפים ועבדה בשלל מטבחים מגיל צעיר. לישראל עלתה לבדה בגיל 33 ומאז היא יוצרת כאן אוכל מקורי ואחר שלא תמיד יודעים איך לאכול אותו. כמה שנים לפני פתיחתה של אואזיס הפעילה בביתה הפרטי את ארוחות ה'אומניבור', ערבים ארוכים וקומוניקטיביים שהפגישו סביב שולחן ארוך אנשי שוק ההון לצד משוררים, מתכנתי היי-טק לצד אמני רחוב, כאשר השולחן העמוס (כל ערב הוקדש אז לנושא עונתי) במנות יוצאות דופן ולא מעט יין קידמו תקשורת בלתי אמצעית ובעיקר תשוקה משותפת לאוכל טוב.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ