שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

צ'יפס עם מיונז עבודת יד וכוכבי מישלן מלמעלה

יש לכם קצת זמן לשרוף בהולנד ואתם במאנץ' שחבל על הזמן? אל תפספסו את הצ'יפס הטוב בעולם (שדווקא לא נמצא באמסטרדם)

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מנת צ'יפס
צ'יפס זיליקום, פרמזן ובוטנים אינדונזי. Frites Atelierצילום: שלמה פפירבלט
שלמה פפירבלט

סרחיו הרמן, שף בן 49, הוא קיסר המטבח של ארצות השפלה. האימפריה שלו הולכת ומתרחבת בקצב מהיר, הציונים, התארים ואותות הכבוד נערמים אצלו על הצלחת ללא הרף, והקהל חובב האוכל עומד בתור. זה לא מכבר, הוא פתח את הסניף החדש של "סדנת הצ'יפס" (Frites Atelier) בבריסל. שני מקומות קודמים פועלים באנטוורפן ובגנט, ושלושה אחרים בהולנד: באוטרכט, ארנהם והאג. את ההצלחה שלהם אפשר לתאר באופן פשוט, אם תשאלו אותי: זה הצ'יפס הטוב בעולם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ