רוברטה'ס בורגר: מזללת ההמבורגר החדשה בהרצליה

אחרי הצלחת הפיצה בפרדס חנה, שף עידו פיינר מרחיב את פעילותו גם להמבורגרייה בהרצליה. בתפריט: המבורגרים מושחתים מבשר מקומי ותוספות מטורללות עד מאוד

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
מבחר מנות ההמבורגרים ברוברטס בורגר
מנות מושחתות במיוחד כמו שניצל גבינה או שורט ריב שעובר במרינדה משך לילה שלם ואז מתבשל לילה נוסף ורק אז אנחנו מפרקים אותו מגידים, שומנים ועצמות ויוצרים לחמנייה עם איולי צ'יפוטלה, ברביקיו ובשר מפורק צילום: חיים יוסף
ליבי שפרלינג

זה עידן ההמבורגר, אם לא היה ברור, והשפים שפעם חששו להיות מזוהים עם מזון שכזה, אט אט הצטרפו אל הזרם שהפך כבר לשיטפון. פתאום כולם עושים המבורגר. מעומר מילר ועד יובל בן נריה ואפילו אייל שני נותן בקציצה במזנוני ניו יורק. כעת הגיע תורו של השף עידו פיינר, שכמו תמיד עושה את זה קצת אחרת.

בחודש אפריל האחרון דיווחנו כאן על פתיחת המיזם החדש של שף עידו פיינר ושותפו, המסעדן רז אלמוג והנה, בסוף השבוע פתחו השניים להרצה את רוברטה'ס בורגר במרכז העיר הרצליה, בה הם מגישים המבורגרים יצירתיים ועמוסים.

תגובות