מעשנים ביחד: טרנד הבשרים המעושנים הגיע לחולון

"משפחת שכטר" היא מסעדת בשרים שנפתחה בחולון ובמרכזה נתחים מעושנים ומנות עם קריצה לברביקיו האמריקאי וכן ליהודי ברוקלין

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
משפחת שכטר
ליבי שפרלינג

טרנד המעושנים, שהחל עם פתיחתה של מסעדת אלבמה הנתנייתית לפני כמה שנים והמשיך עם ערבי מעושנים משוגעים של חובבים בבתים פרטיים, ארוחות בלתי נגמרות מרובות משתתפים ועוד ועוד מסעדות שבמרכזן מעשנה, מגיע גם לחולון.

בשבוע שעבר נפתחה בפארק פרס בעיר מסעדת המעושנים "משפחת שכטר". על אף השם, מאחורי המסעדה החדשה עומדים המסעדנים והיזמים ניסים ואולי ברכה, שני אחים שאחראים על פתיחתם של כמה וכמה מקומות בילוי בחולון בשנים האחרונות. השניים מבקשים להביא מטבח ברביקיו אמריקאי בהשראת מוסדות העבר המפוארים של ברוקלין ולהגיש על השולחן, זה לצד זה, נתחי בשר מעושנים ותוספות שעושים כבוד למטבח המזרח אירופאי. ומאין השכטר? במהלך העבודה על המסעדה, נתקלו השניים בתיעוד היסטורי של משפחת שכטר, משפחה יהודית שעסקה בבשר והיגרה בתחילת המאה ה-20 לניו יורק, ושמשה השראה למקום.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ