הישראלי שעומד מאחורי אחד מבתי הקפה הטובים בניו יורק

ניו יורק היא בירה קולינרית עולמית בכל כך הרבה פרמטרים, אולי למעט הקפה. בשנים האחרונות, אחד מבתי הקפה הטובים בעיר שייך לישראלי שרון קזס, שמנסה למצוא את שביל הזהב בין הקפה האיטלקי לגל האמריקאי העדכני

מבחר מאפים
קזס החליט לשלב בבתי הקפה שלו מאפייה קטנה – כל מה שיימכר במקום ייוצר וייאפה על ידי המקום.מדריך הקפה הנחשב שמפרסם רשימה של בתי הקפה הכי טובים בעיר, הכתיר את סבן גרמס כאחד מ-35 בתי הקפה טובים של ניו-יורקצילום: Seven Grams Caffé

"הגל השלישי של הקפה" שהפך להיות כל כך פופולרי בניו יורק, עדיין זר למרבית יושבי בתי הקפה בישראל. זה לא הפריע לשרון קזס , בכיר לשעבר בארקפה שהגיע לניו יורק והחליט להיכנס דווקא לתחום הזה. לקזס יש כיום בניו יורק שלושה בתי קפה מסוגננים וטרנדיים שנושאים את השם "סבן גראמס קפה". בתי הקפה שלו מלאים. מדוע בחר דווקא בשם הזה? לפי הסטנדרט האיטלקי, הוא מסביר, שבעה גרם של קפה טחון הם הכמות המדויקת להכנת מנת האספרסו המושלמת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ