הצמחונים שהפכו לקצבים בגלל אהבתם לבעלי חיים

הם חדלו לאכול בשר בגלל אהבתם העמוקה לבעלי חיים והכבוד שהם רחשו לסביבה. הם הפכו לקצבים מאותן סיבות בדיוק

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קייט קאבנו עם גוש בשר
קייט קאבנו, בת 30, היא אחת ממספר לא גדול של צמחונים וטבעונים לשעבר, שהפכו להיות קצבים בתקווה לחולל מהפכה במערכת המזון הנוכחית הקיימת בארה"בצילום: RYAN DEARTH / NYT
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס

בקצביית "בנות המערב" (Daughters Butcher Shoppe) בדנוור, קולורדו, עמדה קייט קאבנו וחתכה את הגידים מגוש בשר בקר אדום שגודלו היה כגודל כרית גדולה. "פלאט איירון סטייק הוא השריר השני ברכותו בגוף של פר", אמרה קאבנו. "החלק הזה יושב על עצם השכם ואני אוהבת אותו בגלל שהוא משויש ויפהפה".

אחרי שהיא חתכה את החלק לכמה סטייקים קטנים יותר, היא עטפה אחד מהם, לקחה שני גושי שומן שעוצבו בצורת דמויות מ"מלחמת הכוכבים", והלכה למטבח הסמוך כדי להכין לנו ארוחה.

לוגו ניו יורק טיימס

ניו יורק טיימס

c.2020 The New York Times Company

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ