אלו לא הימים הכי טובים להיות ג'יימי אוליבר

אחרי שסגר 25 מסעדות ושלח אלף עובדים הביתה, ג'יימי אוליבר, שף הפלא של הקולינריה הבריטית, מסכם את אחת השנים הקשות ביותר בקריירה שלו

לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ג'ימי אוליבר
ג'ימי אוליבר. "אני חושב שנלחצתי עד לקצה היכולת שלי בארבע השנים האחרונות"צילום: JOHN KERNICK / NYT
לוגו ניו יורק טיימס
ניו יורק טיימס

באחד מימי שני האחרונים, ממש לפני ארוחת הצהריים, כרך ג'יימי אוליבר סינר מסביב לבטנו והתחיל למעוך נענע ושעועית רחבה בעלי ומכתש, כלי העבודה האהוב עליו מימים ימימה.

רעמת השיער הפרועה והמקסימה, שבה התפאר לפני 20 שנה כשגלש על מעקה ופרץ בתרועה אדירה לתרבות האוכל הפופולרית בתור "השף העירום", קצוצה כיום. אוליבר, בן 44 כיום, נראה ונשמע יותר כמו מורה חביב ועייף בבית ספר תיכון, מאשר הברנש היהיר שכולם רצו להיות בסביבתו כשפוצץ את זירת הבישול בטלוויזיה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ