מה עושה מסעדה ישראלית (מצוינת) בעיר שאין בה ישראלים בכלל?

בזמן שלא מעט שפים חולמים לכבוש את ניו יורק, השף זהר ארמא מכוון דווקא לעיירה הקטנה "ברטלבורו", שם ללמד את התושבים מה זה חומוס ושקשוקה מעניין הרבה יותר

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
זהר ארמא ביאללה ורמונט
זהר ארמא ביאללה ורמונט. ההצלחה, הוא מספר, הייתה מיידית, לא עניין של מה בכך במדינה שבה לא מעט משפחות צדות את מנת הבשר שלהן בהרים שמאחורי הביתצילום: צח יוקד
צח יוקד
צח יוקד

על מסעדת "יאללה ורמונט" אפשר לומר בקלות שזאת המסעדה הישראלית הכי טובה שכנראה לא ייצא לכם לאכול בה. מסעדה עם שם ישראלי, שף ישראלי, תפריט ישראלי ותמונות מישראל שממוקמת בעיירה קטנה שאף ישראלי לא מתגורר בה. "ניו יורק לא מעניינת אותי וגם לא ניו ג'רזי", אומר זהר ארמא, בעל המסעדה שנפתחה בשנה שעברה. "אני לא אוהב את הלחץ ובגילי (47) כבר לא מחפש לכבוש עולמות. לא מעניין אותי ההמון וגם לא ההמון הישראלי", הוא ממשיך.

תגובות