המסעדות הכשרות של ניו יורק מחפשות כיוון

המסעדות הכשרות בתפוח הגדול מגישות תפריט מעורב של סושי, פיצות, סטייקים וחמין -הכל ביחד. גולן שטרית ואליאור בלבול מנסים לעשות משהו שונה, האחד במטבח האיטלקי והשני במטבח הישראלי החדש. מהו סוד ההצלחה שלהם?

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אוכל כשר במסעדת "אלנבי" - טרטר, מלפפונים, שומשום, סומאק
מה שקרה בארץ לפני 6-8 שנים, רק עכשיו מתחיל להגיע גם לניו יורק, האוכל הכשר הולך ונהיה מתוחכם יותרצילום: חיים הנדוורקר
חיים הנדוורקר
חיים הנדוורקר

קים קושנר, גולן שטרית ואליאור בלבול מסכימים על כך שהמסעדות הכשרות של ניו יורק זקוקות למהפכה של ממש. השלושה יודעים משהו על האוכל הכשר בעיר. לגולן שטרית שתי מסעדות באפר ווסט סייד של מנהטן – "נואה דואה" החלבית ו"נואה דואה קרנה" הבשרית, שתיהן נשענות על המטבח האיטלקי. אליאור בלבול מבשל במסעדה בקראון הייטס ששמה "אלנבי" ומנסה להביא את המגע של המטבח הישראלי העכשווי, אל תוך עולם האוכל הכשר בניו יורק. קושנר פרסמה באחרונה ספר בישול שלישי שכולל אוכל כשר, בניגוד למקובל כאן, עם חומרי גלם פשוטים יותר וגם בריאים יותר.

תגובות