ההחמצה הגדולה של אייל שני

לאייל שני היה חלום להתברג בשורה הראשונה של השפים של ניו יורק, זה לא קרה. המבקרים ממשיכים להתחרות ביניהם מי יצליף יותר במאכלים, ובעיקר במחירים הגבוהים של מסעדת הסלון בניו יורק, שנתפסת יותר מהכל בכלל כמועדון

חיים הנדוורקר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אייל שני במסעדת הסלון בניו יורק
צילום: חיים הנדוורקר
חיים הנדוורקר

כשפגשתי בפעם הראשונה את אייל שני בניו יורק על המרפסת בדירה של שותפו והמשקיע הראשי שלו, מויש זיו, הוא אמר לי, כשהוא לוגם מכוס יין ברולו משובח, שהוא רוצה ללמד את הניו יורקרים להעריך אוכל טוב.

אפשר היה כמובן לפטור את ההצהרה הזאת ולומר שזו עוד אחת מההכרזות היומרניות והבומבסטיות של שני. בשביל לבוא לתפוח הגדול, שנחשב לאחד ממעוזי הגסטרונומיה המרכזיים בעולם כיום, ולהבטיח ללמד את הניו יורקרים פרק בהלכות הקולינריה – צריך הרבה חוצפה. אבל מכרים של שני אמרו לי: "זה האיש. הוא באמת מאמין במה שהוא אומר". 

תגובות