שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

22 שנים לקח לאמריקאים לפתח את הדבר הבא בתחום התפוחים

קצת מתקתק וקצת חמוץ, קצת פריך, אבל לא יותר מדי, ועסיסי בדיוק במידה הנכונה: בארצות הברית עמלים כבר 22 שנים על הנוסחה לתפוח עץ אדום מושלם. בדצמבר הקרוב כבר אפשר יהיה לטעום אותו

צח יוקד
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
Cosmic Crisp
Cosmic Crisp צילום: Ted S. Warren / AP

בזמן שישבתם בראש השנה עם המשפחה וטבלתם תפוח בדבש נערכו מאות חוואים ולא מעט מדענים ממדינת וושינגטון שבארצות הברית לשלבים האחרונים של מה שתואר לאחרונה בכותרת אחד מאתרי החדשות האמריקנים, Mother Jones, כהשקה "הכי מסקרנת של פרי אי פעם בהיסטוריה".

תגידו, ואולי בצדק, שמישהו שם נסחף קצת עם אותה כותרת. או למשל עם זו של אתר חדשות אחר, VOX, שהבטיחה לקוראיה "הצצה לניסיון ליצור את התפוח המושלם". אחרי הכל לא מדובר באיזה פרי חדש מהפכני שטרם נראה כמותו אלא בסך הכל בעוד זן, אחד מיני רבים, של תפוח עץ אדום. קצת מתקתק וקצת חמוץ, קצת פריך, אבל לא יותר מדי, עסיסי בדיוק במידה הנכונה. כך, לפחות, כולם בארצות הברית מקווים. כיוון שרק מעטים זכו לטעום אותו עד היום. צריך להודות, לא מדובר במשהו שלא ראינו עד היום, מה שכאמור לא ממש יכול להסביר את ההיסטריה שמלווה את תהליכי הפיתוח האחרונים של התפוח שנמשכים כבר עשרים ושתיים שנה, מאז 1997. אם תרצו, כמעט כמו הרכבת הקלה בארץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ